Bureau | Over Ons

Vanuit de grote lijnen tot in de kleinste details ondersteunt Medie Janssen u bij uw interieur-projecten. 

Als betrokken, ambitieuze en bescheiden interieurarchitect koppelt Medie Janssen creativiteit en perfectionisme aan haar talent en vermogen om persoonlijke woondromen naar de werkelijkheid te vertalen. Haar interieurs worden gekenmerkt door een rustige vormgeving en het gebruik van bijzondere en onderscheidende materialen en ontstaan uit een samenwerking tussen Medie, de opdrachtgevers en diverse vakspecialisten en leveranciers van topproducten.    

Centraal tijdens het gehele proces staan de woonwensen en -eisen van de opdrachtgevers. Door goed te luisteren, te adviseren en door de opdrachtgevers uit te dagen met kritische vragen komt Medie Janssen tot de kern van de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgevers. Op basis van deze informatie en een helder gecreëerd beeld van de (nieuwbouw)woning realiseert ze eveneens een stappenplan waarin zowel de kosten als het proces zelf wordt verduidelijkt en start de bevlogen interieurarchitect met de ontwerpfase. Vervolgens kiest Medie samen met de opdrachtgevers passende materialen en gaat ze steeds verder in op de detaillering van het interieur.  

 Strak, modern of landelijk. Met haar gave om materialen en kleuren te combineren, weet Medie elke gewenste stijl te realiseren. Gemeenschappelijke deler van alle bijzonder fraaie door haar gerealiseerde interieurs is dat het ontwerp klopt. Een interieur dat aansluit op het leven en de wensen van de opdrachtgevers. Een maatpak. Een warme jas. Een woning waar je heerlijk en ontspannen leeft. Een huis waar je thuis bent. 

Wij zijn ingeschreven in het Architectenregister. Bureau Architectenregister (BA) is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan (zbo) dat uitvoering geeft aan de Wet op de architectentitel.

Referenties