Inspiratie

Excellent Eindhoven - Luxury Living Event
13-01-2017

Excellent Eindhoven - Luxury Living Event

Beleef de sfeer, beleef de perfectie en maak deel uit van de mooiste woonbeurs van Nederland!De toonaangevende Excellent Wonen & Leven beurs is in 11 jaar uitgegroeid tot een begrip, eenevent waar bedrijven graag hun diensten en producten willen presenteren en goede zaken kunnendoen. De afgelopen jaren is de Excellent beurs uitgegroeid tot edities in Maastricht en Rotterdam,
Lees meer
Jaarbeurs Utrecht
10-10-2015

Eigen Huis en Interieur Jaarbeurs Utrecht

Geslaagde Beursdag! De Beurs Eigen Huis is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Men kan in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Medie Interieurarchitectuur stond hier in samenwerking met Grillo Natuursteen bij een zelf ontworpen stand.   
Lees meer
Meubelbeurs
05-02-2014

Meubelbeurs Imm-cologne Keulen

Ook dit jaar was er weer veel moois te bezichtigen op de Meubelbeurs in Keulen.Deze beurs is een van de grootste in zijn categorie. Vooral gelet op detaillering en materiaalgebruik,heb ik veel uitgesproken oplossingen mogen bewonderen. Hierbij een aantal inspiratiebeelden.
Lees meer